ACTA 02-08-2013 DE L’ASSEMBLEA DEL MOIANÈS (Creació de l’assemblea)

Acta 02-08-2013 de l’assemblea del Moianès (pdf)

Creació assemblea del Moianès
Can Carner – 02 agost 2013

 Avui han vingut noves persones interessades, s’agafa les seves dades per incloure-les a la BD per properes convocatòries.

 Es comença elaborant conjuntament l’ordre del dia

  * Presentació dels assistents i breu exposició de les motivacions de cadascú per participar en aquest grup.
*  Proposta de creació d’una assemblea local del Moianès del Procés Constituent
*  Organització de la presentació pública del Procés Constituent per part dels seus promotors (Teresa Forcades i/o Arcadi Oliveres).
*  Organització del grup local

 Després d’un llarg debat, s’acorda la constitució d’aquesta assemblea local del Moianès.
Des del Grup Promotor del Procés Constituent es demana que les assemblees locals facin difusió del Manifest, es generi discussió política i sensibilització i es generi debat per a l’elaboració d’un pla de treball. Un bon nombre dels presents expressen la voluntat de que el grup faci i promogui activitats més enllà del debat (suport a accions d’altres entitats o organitzacions d’àmbit més proper, promoció d’activitats pròpies, ….).

El Ramon comenta la proposta del grup promotor del Procés Constituent de afegir-se a la cadena del 11 de setembre, fent una anella encerclant l’edifici de La Caixa a Barcelona.

A l’Octubre hi haurà una trobada del grup promotor amb representants de les diferents assemblees locals.

 Organització del grup local del Moianès. Es considera necessari que hi hagi un mínim d’organització, la Laura començarà com a “secretària”, elaborant un resum de les reunions i treballant conjuntament amb el Carles Mesa en la base de dades. Els càrrecs seran rotatius, cal decidir amb quina periodicitat es canviaran.

 Es proposa crear de moment el grup de Google per a l’intercanvi d’informació. Tan bon punt estigui disponible l’aplicació que estan preparant els informàtics de Procés Constituent, com a programari lliure, farem el canvi.

 El Ramon presenta la possibilitat de que l’ARCADI OLIVERES pugui venir a fer la presentació a Moià el dia 7 de setembre. L’Alex sondejarà si la Teresa Forcades pot venir en alguna altra data, si fos possible, es prioritzaria aquesta possibilitat perquè es considera que podria atreure més gent de diferents sectors. De moment es fa la reserva del dia 7. A la propera reunió del grup s’acabarà de parlar de tots els detalls de la difusió de l’acte, etc.

En aquesta propera reunió també caldrà perfilar més detalls d’organització del grup i definir les/els representants en el Grup Promotor.

PROPERA REUNIÓ 23 AGOST 2013 A LES 20,30 (mireu de ser puntuals per no haver de repetir el que es parla) a CAN CARNER, sala soterrani, entrada per la pujada del Mestre (escales de la Pl. del Casal).

Anuncis
Galeria | Aquesta entrada s'ha publicat en Actes Assemblees del Moianès i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.