ACTA 23-08-2013 DE L’ASSEMBLEA DEL MOIANÈS

23-08-2013 – Acta de l’assemblea del Moianès (en PDF)

Ordre del dia:

– Preparació de la presentació del Procés Constituent al Moianès
– Organització interna de l’assemblea del Moianès
– Elecció del(s) delegat(s) /delegades de la nostra assemblea a les reunions del grup promotor.

 ES CONFIRMA QUE EL DIA 7 DE SETEMBRE VINDRÀ L’ARCADI OLIVERES a fer la presentació pública del Procés Constituent al Moianès.

Hora: 7 tarda

Lloc:  Plaça de l’Esglèsia (Pl. Major) de Moià – en cas de pluja la presentació es farà a Les Faixes. Caldrà estar atents a les previsions del temps per veure on cal descarregar les cadires.

El Ramon Crespiera farà la sol·licitud a l’Ajuntament de Moià demanant:

Equip de so (important que com a mínim tinguem 2 micros – un per taula i l’altre per públic). Si l’Ajuntament de Moià no el pogués cedir caldria demanar-ho a algun altre ajuntament…
–  Cadires: 300
Cartells: El Ramon demanarà a l’organització del PC els models per poder imprimir aquí i crear pdf per fer la difusió per la xarxa. Es fa una estimació d’uns 150 cartells DINA3. Els cartells impresos els repartirem el proper divendres perquè es puguin plantar durant el cap de setmana.

És important que es faci una bona i ràpida difusió, no tenim gaire temps, per tots els pobles. Per això es demana que el proper divendres vinguin a la reunió representants que es facin responsables de la difusió als seus pobles respectius.

 El proper divendres també caldrà escollir la o les persones que faran la presentació de l’acte, introducció de l’Arcadi, explicació de la feina que s’ha fet fins ara al Moianès. Es proposa també tenir una taula amb:
–   guardiola(es) demanant aportacions voluntàries per les despeses d’impressió, etc.
–   Fulls per poder agafar noms i dades de les persones interessades en el procés.

Caldrà també fer difusió per Radio Moià i diaris comarcals.

Donat que ja s’ha fet molt tard, es deixen la resta de punts de l’ordre del dia per futures reunions.

 PROPERA REUNIÓ 30 AGOST 2013 A LES 20,30ma CAN CARNER, sala soterrani – Entrada per la pujada del Mestre (escales de la Pl. del Casal) IMPORTANT !!!!! es repartirà els cartells per plantar als diferents pobles

Anuncis
Galeria | Aquesta entrada s'ha publicat en Actes Assemblees del Moianès i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.