ACTA 30-08-2013 DE L’ASSEMBLEA DEL MOIANÈS

Acta de l’assemblea del Procés Constituent Moianès 30-08-2013 (PDF)

Data: 30 agost 2013

Preparació presentació 7 de setembre – Arcadi Oliveres:

–  S’ha fet la petició a l’ajuntament de tarima, cadires, taula. Em cas de pluja ja s’ha acordat de fer-ho a Les Faixes. Se’n posarà una a dalt la tarima i l’altra baix, per la recollida de contactes de gent interessada.
-Desperta Espurnes ens deixarà l’equip de so amb dos micros. La Laura ho acabarà de concretar amb la Judith Folch.
-Es reparteixen els cartells entre els assistents dels diferents pobles. Em quedaran alguns pel dia de la presentació i per reposar-los, si cal, els últims dies.
Urna: La Laura es posarà en contacte amb la Viki per poder disposar d’una urna petita per les donacions voluntàries.
Premsa: L’Alan Ruiz farà algun artícle pel Regió 7. El Ramon Crespiera es posarà en contacte amb Manresa Info i Moianès.net. També el Llorenç es posarà en contacte amb el Toni Arisa de Radio Moià.
– La presentació de l’acte la faran el Llorenç de Moià i la Roser de Castellterçol.
– Caldrà que alguns de nosaltres ajudin en la distribució del micro entre el públic que vulgui fer preguntes i també estant a la taula prenent nota de la gent interessada.
– La Laura prepararà els fulls de contactes i també farà còpies del manifest on hi constarà l’adreça de correu electrònic que ens ha facilitat el grup promotor: moianes@procesconstituent.cat.

Hem quedat de trobar-nos a les 5 de la tarda a la mateixa plaça per preparar-ho tot. Pensar en portar alguna ampolla d’aigua i gots !!.

Durant la presentació ja s’informarà de la propera reunió del grup del Moianès: el 27 de setembre 2013 a Can Carner , de les 20,30 a les 22 hores. 

Reunió del 27 de setembre

Es parla de la necessitat de preparar molt bé aquesta propera reunió que haurà de servir per acollir a les persones que acudiran per primera vegada i per planificar el funcionament del grup.
També els nostres representants a l’assemblea general del 21 de setembre a Barcelona ens explicaran la seva experiència.
Seguint l’exemple de l’assemblea de la Vall del Tenes (veure document adjunt), es proposa començar amb la dinàmica de taules de treball a l’entorn de 2 ó 3 preguntes inicials que, a priori poden ser:
– Explica
– Expectatives individuals vers el Procés Constituent
– Prioritat a treballar.
– Canvis que s’esperen a curt i llarg termini.

A l’hora de reservar la sala de Can Carner, demanar projector i pantalla per poder treballar i exposar les conclusions.

El Nacho i la Sió s’ofereixen per assistir com a representants de la nostra assembla a la reunió general de Barcelona del 21 de setembre al matí. Encara no se’n te detalls dels horaris. Recordeu que totes les representacions i càrrecs seran rotatius !

Anuncis
Galeria | Aquesta entrada s'ha publicat en Actes Assemblees del Moianès i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.