ACTA 27-09-2013 DE L’ASSEMBLEA DEL MOIANÈS

 27-09-2013 Acta de l’assemblea del Moianès (PDF)

Data: divendres 27 de setembre de 2013
Lloc i hora: Can Carner de les 20:30 h. fins les 22:45h.
Convocats: Membres adherits del Moianès  Assistents: 17 persones

Ordre del dia: 1. Elecció coordinador reunió /2. Aprovació ordre del dia /3. Lectura i aprovació si, s’escau, de l’acta de la reunió anterior /4. Explicació desenvolupament darrera reunió GP 21.09 / 5. Elecció de les primeres comissions de treball 6. Debat “Procés Constituent, que en sabem, que n’esperem “ / 7. Torn de paraules

1.   Elecció del coordinador de la reunió. Coordinarà la reunió el Llorenç Font i actuarà com a secretària Paqui Cruz

2.   Aprovació de l’ordre del dia. S’aprova l’ordre del dia i si afegeix pel seu caràcter d’urgència tractar la Circular del Grup Promotor sobre l’acte central del 13-O a Barcelona.

 3.  Lectura i aprovació de l’acta anterior. Es llegeix l’acta de la reunió anterior que és aprovada pels assistents.

4.    Reunió Grup Promotor 21.09. Els assistents a la reunió del Grup Promotor (Nacho, Maria Roser, Sió i Jordi expliquen els temes tractats i els acords de la reunió. Per la seva extensió només es reprodueixen els enunciats dels temes tractats i dels acords. Es pot complementar amb més detall els documents adjunts (acta de la reunió del GP., balanç del 11-S i campanya Procés Constituent).
 Nacho: informa del balanç dels actes del 11-S i en especial de l’acte Encerclem La Caixa, dels aspectes positius  negatius (nivell organitzatiu, funcionament intern i tema samarretes).
Maria Roser: explica la proposta de campanya fins a final d’any basada en dos eixos, formació política dels membres del PC i explicació i sensibilització a la ciutadana del nostre projecte.
Les dates i activitats bàsiques seran:
13 d’octubre – Acte Central a Barcelona
26 d’octubre – Jornada de formació de dinamitzadors i posa en comú dels plans de treball de les assemblees
9 de novembre – Reunió del Grup Promotor
16 de novembre – Jornada d’assemblees simultànies – Debat monogràfic sobre el Procés Constituent.
30 de novembre – Jornada d’accions simultànies a tot el territori. Accions directes no violentes relacionades amb algun punt del Manifest.
6 de desembre –  Reunió del Grup Promotor
22 de desembre – Assemblea General dels membres de les diferents assemblees.
Sió: Explica l’acte central del 13-O a Barcelona que tindrà el suport de persones conegudes, que es prepararà un “collage” escenogràfic de l’acte, que calen 5/6 voluntaris de cada assemblea per col·laborar amb l’organització i que es demana la confecció de pancartes i eslògans per part de les assemblees.
Jordi: Comenta el posicionament acordat pel Grup Promotor davant de l’acte de beatificació dels màrtirs a Tarragona del 13 d’octubre de fer públic un document de rebuig de l’acte, denunciant el suport del poder civil i la barreja del poder civil amb els estaments de l’església catòlica.
Explica la informació de la comissió de finances sobre les quotes i aportacions voluntàries, de l’obertura de compte a la Caixa d’Enginyers fer facilitar els ingressos en efectiu i de la possibilitat de domiciliar el pagament de les quotes trimestrals de 10 € de les persones que hagin compromès col·laboració econòmica. Es va aprovar donar suport econòmic a la Caixa Solidària de la vaga de docents de les Balears.
Degut a què la densitat de qüestions de la reunió del Grup Promotor, la seva explicació i els comentaris i aclariments van ocupar molt de temps, es va decidir tractar el tema sobrevingut de l’acte del dia 13-O (com a punt 5) i deixar la resta de temes per a una propera assemblea.
Ja que no s’han format encara les comissions s’acorda que a la propera reunió del Grup Promotor del 9 de novembre hi assisteixin de nou el Nacho, la Sió, el Jordi i la Maria Roser). Per a la jornada de formació del 26 d’octubre s’hi apunten la Montse Gallofré i en Robert Pardo. Encara que les recomanacions parlen d’una o dues persones per assemblea també volen assistir-hi la Paqui Cruz i el Nacho Lirola.

5.     Acte central 13-O a Barcelona. El Ramon va comentar la circular rebuda aquella mateixa tarda del Grup Promotor amb instruccions per a l’acte del 13-O.
Cartells. Hi haurà cartells de promoció de l’acte per distribuir entre totes les assembles. S’hauran de recollir a Barcelona en diferents llocs. En Jordi Costa de Collsuspina s’encarrega de recollir-los i després en Ramon coordinarà la seva distribució per col·locar-los als diferents pobles.
Fotos assembles per a la pancarta de l’escenari. Es demanen fotos d’assemblees per fer un “collage” al fons de l’escenari de l’acte. Es mirarà si les fotos que tenim alguna compleix amb les mides i la resolució que demanen per poder-les enviar.
Pancartes creatives de les assembles al voltant dels punts del Manifest. Proposen que cada assemblea creï pancartes reivindicatives relacionades amb temes contemplats als punts del Manifest. No es pren cap compromís sobre aquest tema.
Voluntariat de les assemblees: Demanen quatre o cinc persones de cada assemblea que vulguin col·laborar amb l’acollida, el funcionament i la recaptació d’aportacions econòmiques que caldrà fer durant l’acte.  Per l’assemblea del Moianès s’hi apunten Jordi Perera, Maria Roser Bach, Sió Terol, Paqui Cruz i Ramon Crespiera. (Posteriorment s’hi ha afegit la Magdalena Barnaus).

Propera assemblea: 18 d’octubre a les 20:30 h a Can Carner de Moià.

 

 

Anuncis
Galeria | Aquesta entrada s'ha publicat en Actes Assemblees del Moianès i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.