ACTA 18-10-2013 DE L’ASSEMBLEA DEL MOIANÈS

Acta 18-10-2013 de l’Assemblea del Moianès (PDF)

Data: divendres 18 d’octubre de 2013
Lloc i hora: Can Carner de les 20:30 h. fins les 22:00h.
Convocats: Membres adherits del Moianès  Assistents: 15 persones

Ordre del dia: 1. Elecció coordinador reunió /2. Aprovació ordre del dia /3. Lectura i aprovació si, s’escau, de l’acta de la reunió anterior /4. Elecció d’unes primeres comissions de treballi d’una persona coordinadora de cada comissió que es creï. / 5. Preparació de la jornada del 16.11 – Debat monogràfic sobre el Procés Constituent.  6. Preparació jornada 30.11 – Accions directes relacionades amb algun punt del Manifest. 7. Torn obert de paraules

1.     Elecció del coordinador de la reunió. Coordinarà la reunió el Jordi Perera i actuarà com a secretària Paqui Cruz.

2.     Aprovació de l’ordre del dia. S’aprova l’ordre del dia i s’hi intercala després del punt 3 Informació sobre l’acte públic del 13-O a Barcelona i inscripció a la sessió de Formació del proper 26-O.

3.     Lectura i aprovació de l’acta anterior. Es llegeix l’acta de la reunió anterior que és aprovada pels assistents.

 4.     Acte central 13-O a Barcelona.  Ramon Crespiera explica l’èxit de l’acte central del passat dia 13 a Barcelona en el qual, cinc persones d’aquesta assemblea van col·laborar com a voluntaris en una de les taules d’informació i recollida d’aportacions situades al voltant de l’esplanada. L’assistència va ser d’unes 7 a 8.000 persones, en un ambient lúdic però clarament reivindicatiu. Els costos de l’acte, segons van informar posteriorment per correu electrònic van ser de 14.301€ que es van poder finançar en bona part amb 12.700 euros d’aportacions del públic a l’acte. En aquest punt es van produir diverses intervencions dels assistents sobre les expectatives i els dubtes que ens obre el Procés Constituent, que com a moviment obert i en construcció s’hauran d’anar aclarint amb les informacions i els debats que anirem fent

5.      Inscripció a la sessió de formació del 26-O. A l’anterior assemblea s’havien interessat per anar a aquesta sessió: Robert Pardo, Montse Gallofré, Paqui Cruz i Nacho Lirola. Per part de la organització se’ns ha comunicat que com a màxim hi podien assistir-hi, per raons d’espai, dues persones per assemblea. Com que alguns dels interessats no eren a l’assemblea no es va poder decidir en aquell moment qui hi aniria. (Hi van anar la Montse Gallofré i el Nacho Lirola).

 6.     Elecció de les primeres comissions de treball. Es va tractar el tema de les comissions, de  quines calia constituir i qui s’hi apuntava. Atès que a l’assemblea érem pocs assistents i dos d’ells hi assistien per primera vegada es va deixar per a més endavant l’establiment definitiu de les comissions. Provisionalment es va quedar que les funcions d’organització interna i comunicació les farien les persones que havien començat aquesta tasca: Laura Camí, Carles Mesa (no assistents a la reunió) i Ramon Crespiera i les d’enllaç amb el Grup Promotor les persones que havien assistit a la reunió anterior i que havien d’anar a la propera del 9 de novembre: Jordi Perera, M. Àngels Bach, Sió Terol i Nacho Lirola.

 7.     Preparació jornada 16.11 Es va concretar que el 16.11 es faria la Jornada de Debats Simultanis que s’han proposat a totes les assemblees del Procés Constituent. La preparació definitiva d’aquesta jornada anirà a càrrec de les persones que assistiran a la sessió de formació del 26 d’octubre.

8.  Preparació jornada 30.11 Es va tractar també sobre la realització de la Jornada d’accions directes relacionades amb algun punt del Manifest que es proposa també de fer simultàniament a totes les assemblees. Es van apuntar algunes idees i es va suggerir que es fessin propostes a través del Google Grups per tal que el proper dia 16.11 es pugui decidir definitivament que es farà.

9.     Torn obert de paraules. Després dels comentaris que s’havien fet en els diversos punt i tenint en compte l’hora no es va obrir el torn de paraules i es va donar per acabada l’assemblea.

 

 

Galeria | Aquesta entrada s'ha publicat en Actes Assemblees del Moianès i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.