Acta de la 6a reunió de democràcia del 16 de gener de 2014

Bé, aquí l’acta de la reunió.

Trobo que tot i l’acalorat debat inicial respecte l’assemblea l’última hora en la que ens hem posat ja sobre el tema dels texts de debat ha sigut més productiva i profitosa. Prego discolpeu si la reunió no ha sigut del tot ben conduïda però l’expert en temes de moderació d’assemblees i reunions és en Pepe i ahí faltava 😦 hehe.

Espero que totes les següents reunions a partir d’ara siguin en positiu. Aquesta entenc que era una reunió en la que hi havia ànims de crítica però penso que només millorarem tan a nivell intern com extern si som capaços d’aportar i canalitzar material de qualitat cap a continguts en comptes de recrear-nos constantment en allò que no funciona. Només així anirem assentant hàbits democràtics tan en nosaltres mateixos com en la resta de participants. La crítica tinguem-la preparada per la reunió del grup promotor del dia 25.

Salut!

Víctor Garcia

Acta de la 6a reunió de democràcia del 16 de gener de 2014

Anuncis
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Actes de la Sectorial de Democràcia, Actes de reunions. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.