Proposta procediment d’elecció dels membres de la Comissió de Coordinació

Benvolguts/des,

Tenint en compte els criteris de diversitat territorial i sectorial del nostre moviment, l’assemblea del Moianès presenta la següent proposta per al procediment d’elecció dels membres de la Comissió de Coordinació, i sol·licitem el seu debat en la reunió del Grup Promotor del dia 25-01-2014.

Així mateix sol·licitem la votació de cadascuna de les tres parts que la composen, de forma separada i en l’ordre en que es presenta en el document annex (1r.: Sistema d’elecció, 2n.: Agrupacions d’assemblees territorials, 3r.: Nombre de membres de la Comissió de Coordinació per cada unitat electoral).

La forma de votació que es demana respon a la voluntat de donar possibilitat a que d’altres persones o assemblees puguin presentar alguna altra proposta diferent per a algun d’aquests punts.

Creiem que és del tot necessari donar la possibilitat a tots els membres de les assemblees territorials, assemblees sectorials i comissions de treball, que puguin elegir de forma directa entre els seus integrants els membres de la Comissió de Coordinació, i que això reforçarà l’esperit de col·laboració, la comunicació i el coneixement mutu entre les assemblees, i el sentit de pertinença dels membres actius de Procés Constituent.

Proposta_Procediment_Elecció_Comissió_Coordinació (text del MOIANÈS) (en PDF)

Salut,

Assemblea del Moianès

Anuncis
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Documents de treball. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.