Informacions sobre campanyes pels drets de les persones immigrades que podrien interessar a membres del Procés Constituent

Dins el marc de la campanya centrada en la demanda de la supressió de la necessitat d’un contracte laboral per l’obtenció o renovació dels permisos, o pel reagrupament familiar, s’estan fent assemblees d’immigrants a diversos pobles i ciutats de Catalunya.

Algunes de les assemblees més recents:

Granollers: diumenge 12 de gener, unes 60 persones. Amb presència de la PAH amb la qual es decideix actuar conjuntament

Santa Coloma de Gramanet: divendres, 17 de gener, unes 80 persones.

Lleida: dissabte, 18 de gener, unes 60 persones. Amb presència de la CGT amb la qual es decideix actuar conjuntament

Pineda de Mar: diumenge, 19 de gener, 100 personas.

Assemblees convocades:

Mollerussa: diumenge, 26 de gener, al local de la CGT (hora a determinar).

Barcelona: dissabte, 8 de febrer, a les 18:00, a la Casa del Mar, c. Albareda, 1, metro Paral·lel o Drassanes.

Altres poblacions on s’està explorant la possibilitat d’organitzar assemblees.
Vilanova i la Geltrú, Badalona, Mataró, Sabadell/Terrassa.

Davant la necessitat de mantenir la mobilització es faran accions descentralitzades per poblacions el 8 de febrer i es confluirà en una acció conjunta el 23 de febrer a Barcelona.

8 de febrer:

Lleida i Santa Coloma: manifestació.

Granollers i Cornellà: dejuni a una església.

Sabadell/Terrassa: assemblea.

Mataró: manifestació conjunta dels pobles del Maresme.

A més, després d’una reunió molt fructífera entre l’Associació Papers i Drets per a Tothom i la Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona, s’està preparant una acció per al 23 de febrer per commemorar el tretzè aniversari de les tancades del 2001 que van “arrencar” papers al govern del PP d’Aznar. L’acció podria consistir en un dejuni (a l’església de Sant Medir i a la plaça de Sant Jaume), seguit d’una concentració a pl. St Jaume a les 18:00 hores.

S’intentarà centralitzar la informació a través del Facebook de Papers i Drets per Tothom.

**Si algú té interès a participar ne l’organització d’aquestes accions, que es posi en contacte directament amb la campanya o que escrigui a immigracio@procesconstituent.cat.

Pera una altra banda, després d’una sèrie d’accions i una àmplia repercussió mediàtica arran de la mort d’un altre intern al Centre d’Internament per Estrangers a la Zona Franca de Barcelona (roda de premsa de diputats i diputades autonòmics, estatals i europeus, una concentració força nodrida, crítiques i mesures dels jutges responsables…), la campanya Tanquem els CIEs s’ha reforçat.

**Si algú té interès a participar-hi , que es posi en contacte directament amb la campanya o que escrigui a immigracio@procesconstituent.cat.

Anuncis
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Sectorial d'Immigració. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.