Llistat de persones proposades COMISSIÓ COORDINACIÓ – febrer 2014

Assemblees representades = 12

Sectorials representades = 7

Mogent, Sabadell, Vallalta (2), Girona, Molins de Rei, Osona Sud, Poblenou, Igualada, Gràcia, Badalona, Tarragona, El Masnou,

Feminismes (2)
Energia (mediambient) (2), universitats, juristes (en formació), ensenyament, sanitat, drets i lluites laborals.

Codi colors:

Assemblees territorials

Assemblees sectorials

Comissions treball

Altres

1 ARCADI OLIVERES

68 anys. Viu a Sant Cugat. Economista i professor a la UAB. Vinculat des de fa molts anys a moviments socials, ONGs i a entitats pacifistes. Impulsor junt amb Teresa Forcades des de l’abril passat del Procés Constituent.

2 CESC NIUBÓ

50 anys. Treballa a un servei municipal d’informació i atenció ciutadana. Viu a Cardedeu (Vallès Oriental). Delegat sindical per CCOO i president del Comitè Unitari de Personal de l’Ajuntament de Premià de Mar. Forma part de l’assemblea de Mogent (Vallès Oriental) i la seva tasca principal al Procés Constituent ha estat ajudar en les tasques d’extensió i posada en marxa de les set assembleesque hi ha a la comarca. (Revolta Global)

3 ESTHER VIVAS

38 anys. Periodista. Viu a Barcelona. Membre de la comissió d’extensió del Procés constituent i col·labora amb la comissió de comunicació. Forma part de lassemblea sectorial de mediambient, energia i alimentació. Ha participat en moviments socials alternatius (moviment per l’abolició del deute extern, antiglobalització, antiguerra,…) i actualment en temes de sobirania alimentària i consum crítica. (Revolta Global) 2010 Parlament Catalunya encapçala la candidatura Des de Baix integrada per Revolta GlobalCorriente Roja i Lucha Internacionalista.

4 JAUME ASENS

40 anys. Viu a Barcelona. Advocat especialitzat en la defensa dels drets humans i els moviments socials com el 15-M. Pertany a la Comissió de defensa del Col·legi d’Advocats de Barcelona Forma part de la comissió d’extensió del Procés Constituent i està participant en l’impuls d’una futura assemblea sectorial de juristes. (PODEMOS!)

5 JOSEP MARIA ANTENTAS

37 anys. Viu a Barcelona. Professor de sociologia a la UAB. Al llarg dels anys ha participat en diversos moviments socials, com l’estudiantil, el moviment antiglobalització i els Fòrums Socials, i més recentment el 15M i les mobilitzacions contra les retallades. Forma part de la comissió d’extensió del Procés Constituent i de l’assemblea sectorial d’universitats. (Revolta Global)

6 NEUS FORCANO

47 anys. Viu a Barcelona. Professora de llengua i literatura de Batxillerat, a Barcelona. Ha participat en associacions educatives i ha estat responsable de formació de monitors. També participa d’associacions i xarxes feministes. Forma part de la comissió d’organització del Procés i també participa a la sectorial de feminismes. Teòloga

7 NÚRIA JÀVEGA

48 anys. Viu a Barcelona. Llicenciada en Filosofia i CC de l’educació. Directora d´exportació. Anteriorment va ser membre del comitè permanent de l’ANC i coordinadora de sectorials. És l’actual coordinadora de la comissió de continguts del Procés Constituent. (Ex-candidata de Reagrupament al Parlament (ex-coordinadora de Reagrupament per Catalunya sectorial de l’Eixample i ex-membre de la sectorial de dones de l’ANC.)

8 SANDRA EZQUERRA

37 anys. Viu a Barcelona. Professora de sociologia a la Universitat de Vic. Ha participat en diversos moviments socials, com el 15M i el moviment feminista. Forma part de la comissió de comunicació del Procés Constituent, de l’equip de la campanya per una República del 99%, i de la sectorial de feminismes. (Revolta Global)

9 TERESA FORCADES

47 anys. Metgessa i teòloga. Monja del Monestir de Sant Benet de Montserrat des de 1997; impulsora del Procés constituent el passat mes d’abril de 2013 juntament amb l’Arcadi Oliveres. Actualment resideix a Berlín fins l’octubre de 2014.

10 VICENÇ NAVARRO

Catedràtic de Ciències Polítiques i Socials a la UPF i professor de Polítiques Públiques en The Johns Hopkins University (Baltimore, EUA) on ha impartit docència durant 35 anys. Dirigeix el Programa en Polítiques Públiques i Socials patrocinat conjuntament per la Universitat Pompeu Fabra i The Johns Hopkins University. Dirigeix també l’Observatorio Social de España.Viu a Barcelona. Autor d’un ampli llistat d’articles i obres sobre economia, política i societat. Forma part del Procés Constituent des dels inicis i ha contribuït a divulgar la proposta participant en actes públics i debats.

11 DAVID BORRELL

42 anys. Viu a Sabadell. Responsable comercial en empresa del sector metal·lúrgic. Implicat en diverses associacions culturals i d’oci del municipi de Sant Llorenç Savall. Membre de l’assemblea de Sabadell i del seu grup de comunicació. Va col·laborar en l’organització de l’Assemblea general i en la presentació del Procés a altres pobles del Vallès Occidental.

12 ELENA SAULEDA

38 anys. Geògrafa. Pertany a l’assemblea territorial de la Vallalta (Maresme). Forma part de la comissió d’organització i ha participat en l’organització de les diferents activitats centrals del Procés (Diàlegs Múltiples, Encerclem la Caixa, Assemblea General 22D) i en la gestió del correu per demanar informació del Procés. Sant Pol de Mar.

13 FLORENCIO DE LA TORRE

53 anys. Nascut a Madrid viu a Girona des de fa 27 anys.
 Professor Titular de Química a la Universitat de Girona. Participa a l’assemblea de Girona del Procés Constituent, treballant directament en la comissió de comunicació, en la gestió de la web i del correu de Girona.

14 JESÚS MARÍN

29 anys. Viu a Vallirana (Baix Llobregat). Tècnic en realització d’audiovisuals en atur. Ha participat a l’Assemblea Vallirana nascuda arran del 15M a la localitat. Al Procés Constituent ha participat com a promotor de diverses assemblees al Baix Llobregat i ha fet tasques d’extensió a la comarca.

15 JORDI MADORELL

Viu a Molins de Rei. Participa en la coordinació de projectes productius dins de l’àmbit assembleari de la Cooperativa Integral Catalana. Membre actiu d’associacions veïnals, grups ecologistes i cooperatives diverses. Participa a l’assemblea local de Molins de Rei del Procés del Constituent i en la comissió general de continguts del Procés, on dinamitza el grup de treball de Sistema Econòmic Ètic i promou l’eix d’economia.

16 JOSEP MARIA COLILLAS

Viu a Sant Just Desvern. És comptable jubilitat. Forma part de la comissió de finances i s’encarrega de la gestió quotidiana de les despeses del Procés.

17 MAGARIDA FITÉ

41 anys. Nascuda a Mataró, viu a Tona (Osona). Pedagoga i educadora social, amb experiència en gestió de projectes. Ha estat implicada en diversos moviments socials com el Fòrum Social d’Osona o l’assemblea de drets socials d’Osona, entre d’altres. Forma part de l’assemblea d’Osona Sud del Procés Constituent i de la coordinació comarcal.

18 RAT MATA

45 anys. Viu a Barcelona. Treballa professionalment en el desenvolupament de les energies renovables en diferents empreses i el foment d’aquestes a través del Col·legi d’enginyers, del que és membre de la junta. Excoordinadora de l’ANC a Sant Martí i exmembre del comitè permanent i del secretariat nacional de l’ANC. Responsable de l’assemblea sectorial d’energia, alimentació i medinatural del Procés Constituent. Participa a l’assemblea local del Poblenou i a la comissió de continguts.

19 MAITE GARCIA FOCHS

Viu a Sabadell i està jubilada.Ha estat catedràtica de Filosofia a Ensenyament Mitjà, professora d’Història de la Filosofia a la UNED i inspectora d’Educació. Ha publicat novel·les i articles. És adherida al Procés des del primer moment i hi ha treballat dins de la Comissió d’organització i en la gestió de demandes d’informació.

20 XAVIER DOMÈNECH

39 anys. Historiador i professor a la UAB. Resident a Barcelona. Ha estat actiu en diversos moviments socials com el moviment estudiantil, la insubmissió, plataformes contra la guerra, entre d’altres, i, més recentment, al 15M, plataformes en defensa de la Universitat Pública i al Comitè d’Empresa del professorat laboral de la UAB. Dins del Procés Constituent participa a la sectorial d’universitats i a la comissió d’extensió. (Espais de Llibertat – Fundació Ferrer Guàrdia)

21 ALBANO DANTE

37 anys. Periodista i director de la revista Cafèambllet que ha fet diversos treballs d’investigació per destapar escàndols de corrupció a la sanitat catalana. Viu a Breda (La Selva). Participa en la sectorial de sanitat del Procés Constituent. (PODEMOS!)

22 ANNA ARMENGOL

36 anys. Professora de CCFF d’Informàtica i a Secundària, de Matemàtiques. Enginyera informàtica. Viu a Sant Pol de Mar. Participa a l’Assemblea de la Vallalta (Sant Pol de Mar, Maresme). Forma part de la Comissió General de Comunicació del Procés, subcomisió Web.

23 CARLES TOMÀS I TOMÀS

Viu a Igualada. Lampista en atur de llarga durada. Ha col·laborat des de fa molts anys amb ateneus, entitats socials i culturals, i el sindicalisme llibertari. Participa a l’assemblea d’Igualada del Procés Constituent.

24 DAVID BALBÀS

Viu a Barcelona. Arquitecte, especialitzat en qüestions territorials, urbanisme, mobilitat, sostenibilitat i participació ciutadana en el planejament. Participa a l’assemblea territorial de Gràcia (Barcelona) i en la seva comissió de continguts.

25 FERRAN MORENO

64 anys. Viu a Badalona. Mestre jubilat. Participa com a voluntari en activitats del Casal dels infants del Raval (Projecte Servei transició a l’autonomia de joves amb risc de marginació) i de Càritas (Alfabetització de dones Llefià). Forma part de l’assemblea de Badalona / S Adrià del Besòs i de l’assemblea sectorial d’ensenyament.

26 JOSEP BEL

53 anys. Viu Barcelona. Treballador i sindicalista a Telefònica. Membre del sindicat Cobas. Ha participat activament des de fa anys en diversos moviments socials contra les retallades i la crisi i en accions de solidaritat amb vagues i conflictes laborals. Participa en l’assemblea sectorial de drets i lluites laborals del Procés Constituent. (Revolta Global. Candidat Des de Baix)

27 JOSEP SEMENTÉ MOYA

Viu a Tarragona. Ha participat en molts moviments socials a la ciutat en defensa dels drets socials i també al moviment pacifista. Participa de la Plataforma cívica per la defensa dels drets socials a Tarragona. Forma part de l’assemblea de Tarragona i de la seva comissió d’organització. Ha col·laborat en els tasques d’extensió del Procés a les seves comarques. El 2008 era president d’ICV a Tarragona (també vinculat amb temes de la Teologia de l’Alliberament)

28 SONIA ONANDI

39 anys. Nascuda a Biscaia, viu a El Masnou (Maresme). Treballa com a responsable del departament de cobraments en una empresa privada. Va començar a implicar-se activament en moviments socials amb el 15M a l’Assemblea Indignada de la seva localitat. Forma part de l’assemblea local d’El Masnou. (Revolta Global)

29 UNA PERSONA DE LES ASSEMBLEES DE LES TERRES DE LLEIDA

A les assemblees de les terres de Lleida hi ha hagut diverses propostes de persones per formar part de la comissió de coordinació. S’ha acordat amb ells que consensuïn al territori una persona i que la comuniquin el dia 15. Aquesta seria la persona que s’incorporaria a la coordinadora.

Anuncis
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Documents de treball, Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.