Annex al document “Proposta de comissió de coordinació”

Annex llista noms elecció coordinadora_15feb2014 (en DOC)
Proposta comissió de coordinació (DOC)

En aquest annex, a part del llistat de 29 persones enviat el dia 4 de febrer (que incloïa 28 noms concrets i un nom en genèric per a les terres de Lleida que s’havia de concretar) s’adjunten cinc noms més per a la proposta de la comissió de coordinació:

-2 corresponen a noms rebuts fora de plaç de territoris que ja tenen alguna persona a la proposta de 29 noms enviada. Se’ls inclou a la llista de persones per a ser votades per no deixar fora cap proposta rebuda

-3 corresponen a propostes de les terres de Lleida que encara no han tingut temps de consensuar, com se’ls ha proposat, una persona entre les tres presentades

Inicialment al haver-hi només 29 noms es proposava que tots les 29 persones proposades formessin part de la comissió de coordinació, pels motius que s’indicava en el document enviat el dia 4 de febrer.

Al haver-hi finalment més noms rebuts que els 29 anteriors, seguint el criteri i el procediment que es va fixar en la reunió del grup promotor del 25 de gener, el que es proposa és que es votin els diversos noms rebuts i que la coordinadora estigui formada pels 29 més votats.

S’ha optat per presentar l’equip que ha sorgit de l’acord consensuat d’alguns dels territoris, d’algunes sectorials i assemblees locals, de l’aportació de les comissions, i que compleix els criteris que es van dir que es tindrien en compte; i també es presentaran les persones que s’han autoproposat o que les seves assemblees locals presenten.

Abans de passar a la votació, s’explicarà com ha sorgit la proposta d’equip i la llista, i els candidats i candidates saludaran l’assemblea i es presentaran. Com ja es va acordar i s’explicava en el document anterior el sistema de votació serà secret i es farà amb una papereta única on constarà la llista de tots els noms. Es podrà votar individualment les persones de la llista que s’escullin o bé votar la proposta d’equip de 29 persones que es creu que cobreixen la varietat i diversitat del moviment, i els criteris que es proposaven de tenir en compte (vegeu l’explicació més en detall del document 6 del material enviat).

Llista de noms a afegir:

1)Dos noms rebuts fora de termini i que corresponen a territoris on ja hi ha altres propostes a la llista anterior. S’inclouen a la llista per a no deixar fora cap proposta rebuda.

JOSEP GARRIGA (Esquerre de l’Eixample)

64 anys. Treballador en una imprenta jubilat. Ha format part d’organitzacions polítiques durant i després del Franquisme i del moviment estudaintil. Forma part de l’assemblea de l’esquerra de l’Eixample (Barcelona).

JOAN OMS I LLOHIS (L’Hospitalet de Llobregat-Baix Llobregat)

Professor jubilat. Ha participat en el moviment cooperativista a L’Hospitalet i a Manresa. Ha estat en altres moments la Crida a la Solidaritat, de la Cooperativa Integral de Catalunya, de l’Assemblea Nacional Catalana i a d’altres plataformes com Som lo que Sembrem, Coordinadora en Defensa del Delta del Llobregat, Som Energia. Forma part de l’Assemblea de L’Hospitalet.

2)Tres noms de les assemblees de les terres de Lleida. Com que no hi ha hagut temps per part dels companys i companyes de Lleida de consensuar la proposta d’un nom, adjuntem les tres propostes rebudes.

RAMON AGULLÓ TEIXIDOR (Tàrrega-Lleida)

65 anys. Viu a Tàrrega. Comercial. Ha treballat a la Generalitat, a Empresa i Ocupació i al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). Al Procés ha organitzat xerrades, ha fet tasques de difusió i d’assitència a assemblees territorials.

JOAQUIM MANAU (Lleida-Segrià)

60 anys, de Lleida. Ha treballat a la Caixa de pensions. Ha format part de l’equip d’organització de l’assemblea del Segrià i ha format part del grup promotor de les assemblees de les terres de Lleida.

TERESA SALA IZURIAGA (Tàrrega-Lleida)

47 anys. Viu a Tàrrega i és assistent social. Ha estat impulsora de l’assemblea de Tàrrega, i ha col·laborat en la difusió del Procés.

Anuncis
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Comunicats. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.