DEBAT CENTRAL de Multireferèndum a Barcelona sobre la pregunta de les ILPs 16-05-2014 de 19:00 a 22:00h

Multireferendum-cartell16MILP

Hola companyxs!!

Us volem convidar a l’últim dels debats centrals de Multireferèndum a Barcelona aquest divendres a l’Ateneu Nou Barris. A vosaltres i a tots els membres dels col.lectius on esteu lluitant. Si podeu fer extensiva la proposta, us ho agrairíem molt.

Tanquem ara aquest cicle de debats amb l’últim d’ells, el de les Iniciatives Legislatives Populars amb referèndum vinculant, que farem aquest divendres dia 16 a les 19h. Hi participaran l’Ada Colau, Gerard Batalla, Raimundo Viejo Viñas, Gerardo Pisarello, i l’Itziar González Virós com a moderadora.

Després d’aquesta taula, volem donar el tret de sortida de les votacions anticipades que comencen justament a l’endemà amb un acte  lúdic-formatiu  i és per això que explicarem a l’escenari com es fa per #PararUnaTaula el dia 25M i us convidarem a pujar-hi a votar a tots aquells que hi pugueu assistir i vulgueu engrescar, com nosaltres, a que la gent de l’auditori voti MultiRF o pari una mesa de vot. Tindrem també amb nosaltres  portaveus dels grups promotors de pregunta, entre d’altres la Isabel Vallet de la CUPi Javi Lechón de la PACD.

Ens agradaria molt que hi vinguéssiu  i que feu circular la invitació pels vostres contactes i col.lectius.
Després d’això, hi haurà la possibilitat de sopar al bar de l’Ateneu amb nosaltres, i i en acabar, MultiRF convidarem a un glop (amb o sense alcohol)!

Ens veiem divendres a les 19 hores! Reenvieu a tothom, que segur que ens oblidem de gent i no passa res si reben invitació per doble via!

Cartell adjunt de l’acte

Moltes gràcies!!!
Abraçades

Lourdes
www.multireferendum.cat

Anuncis
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.