Acta Assemblea Procés Constituent Moianès 30-05-2014

2014-05-30 – Acta Assemblea Procés constituent Moianès (en PDF)

Data: divendres 30 de maig de 2014
Lloc i hora: Can Carner – de les 20 h. fins les 23:00h.
Convocats: Membres adherits del Moianès –
Assistents: 12 persones.
Jordi Perera – Maria Roser Bach – Ció Terol – Ramón Crespiera – Robert Pardo – Montse Gallofré – Montse Santasusagna – Mia Inglada – Anna Carrió – Nacho Lirola – Paqui Cruz – Josep Mª Coma.

Ordre del dia:
1. Elecció coordinador reunió.
2. Aprovació de l’ordre del dia.
3. Aprovació si s’escau, de l’acta de la reunió anterior.
4. Conferències programades i en tràmit.
5. Cicle cinema social
6. El futur de la nostra Assamblea.
7. Torn obert de paraules.

1. Elecció coordinador reunió. Coordinarà la reunió en Robert Pardo i actuarà com
a secretària Montse Gallofrè.

2. Aprovació de l’ordre del dia. S’aprova l’ordre del dia proposat, si bé s’acorda tocar d’entrada el punt 6, que queda com a punt 4

3. Lectura i aprovació de l’acta anterior. L’acta de la reunió anterior, que va ser enviada amb antelació a tots els components per a la seva lectura, és aprovada pels assistents.

4. El futur de la nostra Assemblea. Tots els membres presents confirmen haver llegit i reflexionat el document elaborat, exposant les raons per les que els membres actius de l’Assamblea del Moviment per un Procés Constituent del Moianés decideixen que l’actual Assemblea del Moianès es deslligui del Moviment per un Procés Constituent.
Els membres que inicialment s’havien ofert per assistir a les reuniones del Grup Promotor i de la Comissió de Continguts, en deixar d’estar motivats, havien expresat la seva renúncia a assistir-hi, dispostos a passar el relleu a d’altres companys que volguessin implicar-s’hi. Però no hi ha hagut ningú (ni dels membres actius que formen regularment l’assamblea, ni dels membres convocats, que reben tota la informació), que s’hagi ofert per assistir a les reunions.
En general, el sentiment comú és que sap greu que els òrgans rectors del Moviment per un P.C. hagin acordat tan poc interès en escoltar i esmenar aquelles conductes que tan poc s’adeien amb allò que exposava el Manifest que tots vam signar.
I allò en el què tots els presents estan d’acord és en què segueixen recolzant l’esperit del Manifest, i que tota acció que el Moviment per un P.C. dugui a terme pel bé comú serà recolzada, així com ho és la de qualsevol altre moviment.
Així doncs, els 12 assistents, tots membres actius de l’assemblea, aproven per UNANIMITAT el document de dissolució de l’actual ASSEMBLEA DEL MOVIMENT PER UN PROCÉS CONSTITUENT del MOIANÈS .

S’acorda que el dit document sigui enviat al:
COMISSIÓ D’ORGANITZACIÓ
ASSEMBLEES TERRITORIALS I SECTORIALS DEL MOVIMENT PER UN PROCÉS CONSTITUENT (de les que tinguem adreça electrònica).
Alhora, el document queda penjat a la web de la nostra assamblea.
Els dotze membres actius i presents acorden iniciar una nova etapa com a ASSEMBLEA POPULAR DEL MOIANÈS, de la qual en principi en seran el grup impulsor.
S’acorda també reunir tots els documents (diari campanya 99%, enganxines i cartells) que estan en el nostre poder, i dipositar-los a l´Ateneu Rebel (Font Honrada, 32 – BCN), per a què el Moviment per un P.C. en pugui fer ús.
S’acorda conservar la web actual, canviant el nom per el d’ASSEMBLEA POPULAR DEL MOIANÈS. Tota la informació i documentació relativa a l’etapa anterior, viscuda com a Assemblea del Moviment per un Procés Constituent del Moianés, quedarà a la web, en un arxiu històric.

5. Conferències programades i en tràmit. La conferència dels iaioflautes està confirmada pel 14 de juny, al local Arrels, de Castellterçol, a les 6 de la tarda. El cartell anunciant l’acte portarà ja el nou nom d’ASSEMBLEA POPULAR DEL MOIANÈS.
Es desplacen 8 membres dels Iaioflautes, que passaran el dia a Castellterçol, i s’ha quedat d’ensenyar-els-hi al matí la casa Museu de’n Rafel Casanovas, i si queda temps i es veuen en cor, una de les poues o el castell. Es reservarà taula per dinar a l’Imperial, on s’ha negociat menú complert per 15 € per cap.
Qui vulgui i pugui pot apuntar-se al dinar, però caldrà dir-ho amb antelació per a poder incloure’l a la reserva (en principi es reserva per a 18 persones).

6. Cicle cinema social. El cartell ja està fet, i imprès, pel què encara sortirà com a organitzat per L’Assemblea del Moviment per un Procés Constituent del Moianès. Està penjat a la web de l’Assemblea.
Els dies seran el 6, 13 i 20 de juny, a l’Atenenum la Pòlvora de Moià. I l’hora de totes les sessions, a les 21:30 h. Comptem en què a aquesta hora ja s’haurà sopat, pero tanmateix hi haurà un petit pica-pica de reforç.
Es parla de que vingui algú de la PAH del Bages a fer una xerrada introductòria al documental LA PLATAFORMA, que es projectarà el dia 20.

7. Torn obert de paraules.
En Jordi comenta un projecte per promoure la creació d’un Banc del Temps del Moianès, obert a tota la ciutadania en general. La idea és ben acceptada pels presents, encara que sense fer-ne cap concreció. Al final es comenta la conveniència de formar una comissió per definir la manera de fer-ho, i per començar a fer els contactes amb altres associacions i entitats del Moianès que poguessin estar interessades en treballar conjuntament en aquest projecte.
Es comenta també que a través de l’activitat d’aquesta mateixa comissió, tindrem l’ocasió de començar a fer lligams amb el teixit associatiu del Moianès, de cara a l’Assemblea Popular del Moianès.
I es clausura de l’assamblea a les 23 h.

Anuncis
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.