#Iai@flautes-Terrassa a les Arrels de Castellterçol 14-06-2014

LogoIaios3

Presentació, xerrada, debat al Moianès (enllaç #Iai@flautes-Terrassa)

Ahir, un grup d’activistes del col·lectiu dels #Iai@flautes-Terrassa, convidats pel Grup Impulsor del Moviment assembleari del Moianès, varem participar en una presentació/xerrada col·loqui que es va realitzar en els locals de l’associació “Arrels” de Castellterçol.

 #Iai@flautes-Terrassa i Moianès#Iai@flautes-Terrassa i Moianès

El grup va aprofitar per fer una mica de turisme i conèixer de primera mà aquesta magnífica comarca natural a cavall del Bages, l’Osona i el Vallès Oriental, i sobre tot el poble de Castellterçol.

Varem ser magníficament acollits per el Grup Impulsor, i desprès d’una volta per el poble, on s’estava fent el mercat setmanal, varem visitar la Casa Museu Prat de la Riba, casa on va néixer i va morir el que fou el primer President de la Mancomunitat de Catalunya i on es pot fer una repassada de la seva vida.

Desprès d’una assolellada passejada fins a la “poua de glaç” varem gaudir d’un dinar de germanor amb els impulsors amb una interessant i discutida sobretaula.

A la tarda, als locals de l’associació “Arrels”, amb una assistència d’una quarantena de persones es van desenvolupar, en dues fases les nostres presentacions, la primera, la dels #Iai@flautes-Terrassa on s’explica qui som i els nostres principis, seguida d’un torn de preguntes sobre la nostra activitat. A continuació la segona part amb la nova presentació “Volem el dret a decidir … !” on presentem la nostra particular visió de les bases de la democràcia real i la justícia social que propugnem, seguida també d’un interessant torn de preguntes/respostes amb els assistents.

Finalment els varem animar a fer el seu propi grup de #Iai@flautes-Moianès  al que gustosament donarem suport.

#Iai@flautes-Terrassa.

Cartell xerrada

Anuncis
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Conferencies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.