DOCUMENTS FINALS AMB ESMENES ACCEPTADES INCORPORADES + PROPOSTA CALENDARI PLA DE TREBALL (Organització Procés Constituent)

Documents en PDF:
DOC1_final_reglament assemblea_10-1-2014
DOC2_final_objectius_10-1-2014
DOC3_final_PlaTreball_10-1-2014
DOC4_definitiu_10-1-2014

En DOC per descarregar:
Proposta pla de treball Grup Promotor 25 de gener

Proposta Pla de treball del procés constituent per al primer semestre del 2014:

A la primera assemblea general del Procés Constituent, celebrada el passat 22 de desembre a Sabadell, es van prendre una sèrie de decisions pel que fa al pla de treball del Procés Constituent per al primer semestre del 2014. Prenent com a referència els acords presos, a la comissió de coordinació celebrada el 10 de gener del 2014 es va discutir la calendarització de les diferents activitats aprovades prioritzant una calendarització coherent i raonable. És a partir d’aquesta discussió que es fa la següent proposta de pla de treball:

  • Campanyes:

A l’assemblea general es va aprovar la celebració de tres campanyes. Es va aprovar, en primer lloc, la continuació de la campanya “Construïm la República Catalana del 99%”. En segon lloc, es va decidir dur a terme una campanya sobre El Deute. I en tercer lloc, es va aprovar realitzar una campanya sobre Democràcia Participativa.

Donat que al Grup Promotor del mes de desembre es va realitzar un balanç de la campanya “Construïm la República Catalana del 99%” en el que va haver un acord ampli per part de les assemblees sobre el caire excessiu dels ritmes d’activitat fins el mes de desembre, en la reunió de la comissió de coordinació es va compartir preocupació sobre les dificultats de realitzar tres campanyes diferents, amb la càrrega de feina i el ritme de treball que això comporta. És per això que es fa la següent proposta amb la intenció de trobar una solució inclusiva de consens:

Es proposa continuar amb la campanya “Construïm la República Catalana del 99%” amb un ritme d’activitat significativament inferior al que va tenir durant el seu primer trimestre donant especial rellevància, al seu torn, a dues qüestions específiques com són el deute i la democràcia participativa. Es fan tres propostes concretes en el marc de la continuació de la continuació de la campanya:

  • Elaboració de nous materials electrònics per difondre en les xarxes socials i en la web
  • Impressió de cartells petits i enganxines de lemes secundaris de la campanya (Construïm una República Catalana sense exèrcit; Construïm una República Catalana lliure de desnonaments; Construïm una República Catalana amb dret al propi cos (modificació); Construïm una República Catalana amb salaris i pensions dignes; Construïm una República Catalana amb una economia solidària i ecològica; Construïm una República Catalana sense exèrcit; Construïm una República Catalana sense lleis d’estrangeria).
  • Organització d’una acció reivindicativa/al carrer constituent/destituent aquest cop de manera centralizada.
  • Impressió d’un nou diari centrat en la Unió Europea.
  • Celebració de Jornada sobre la Unió Europea aprovada a l’assemblea general al voltant de març/inicis d’abril amb el suport de l’esmentat diari didàctic i pedagògic sobre la Unió Europea que permeti debatre diferents elements relacionats, com aquest marc determina i condiciona la realitat catalana. Aquest debat serà particularment rellevant tenint en compte que les eleccions europees se celebraran el mes de maig.
  • Celebració de la jornada de debat múltiples cap a finals d’abril, liderada per la Comissió de Continguts.
  • Organització d’una jornada d’autoformació el mes de maig. En diferents activitats que hem organitzat en els darrers mesos nombrosos membres de les assemblees han expressat el seu interès d’organitzar jornades de d’autoformació com la que vam fer el 26 d’octubre. Dues de les qüestions que més han sortit com a motiu de formació han estat la dinamització i moderació d’assemblees i l’ús de les xarxes socials. Es proposa organitzar una jornada sobre aquestes qüestions durant el mes de maig (data a determinar).
  • Organització d’una Festa-Concert per a un procés constituent a l’estiu (orientativament cap al juny-juliol).

Aquesta entrada ha esta publicada en Documents de treball. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.